2011. augusztus 26., péntek

Midi billentyűzet AKG MK-149 evolution - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

AKG MK-149 Evolution midi billentyűzet
Megkímélt, négy oktávos, jó minőségű, billentés-érzékeny (nyomás-érzékeny), zongora méretű műanyag billentyűkkel. Maga a klaviatúra is programozható, mint oktávemelés, programváltás, stb., de minden midi-kezelő szoftverrel együttműködik. Házi stúdiókban, vagy olyan helyen, ahol  számítógéphez köthető kiváló hangszer. Kis helyen állványon nem foglal el sok helyet ezért szűkebb stúdióban is elfér. Maga a típus ugyan régi, de már próbáltam Windows vista alatt is, ahol remekül működött. Mivel a win vista és a win 7 már nem kezel midi portot külön, ezért adok hozzá egy midi-usb átalakítót is ami használati kontrol-leddel rendelkezik. Természetesen az eredeti midi csatlakozója is meg van. Külső tápot is adok hozzá, így akár egy megfelelő laptoppal is együtt tud működni.
Gyakorlatban a cake valk-kal, aciddal, és az evolution gold-dal használtam, ez utóbbi a gyári programja, mely ingyenesen letölthető az internetről.
Adok hozzá egy X hangszerállványt és egy másik ugyanilyen klaviatúrát, amit én is tartaléknak vettem, mert már nem lehet ilyen típust vásárolni alkatrésznek sem.
Könnyű, még az állvánnyal együtt is ezért könnyen hordozható. Ezzel a kiépítéssel és tartozékokkal, nagyon sokáig jól használható hangszer. A stúdió megszűnése miatt válok meg tőle.


Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-27 18:57
. Midi billentyűzet AKG MK-149 evolution - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése