2011. május 25., szerda

GPS WATCH - Jelenlegi ára: 47 990 Ft

Az óratelefon teljesen új, 1 év teljes körű gyártói, magyarországi garanciával!
Az óraként, telefonként valamint GPS alapú nyomkövetőként is használható, hatalmas segítség azoknak, akik szeretik a praktikus dolgokat.
A GPS WATCH az alábbi funkciókkal rendelkezik:
Segélykérés
A készüléken található SOS gomb megnyomásával Ön azonnal megadhatja pontos helyét, ahol a segítséget várja. Az eszköz először SMS-t küld pozíció koordinátákkal a beállított telefonszámra, majd tárcsázza is a számot.
Telefonként
Az eszközön előre beállítható 2+1 (a 3. az S. O. S jelzés) fontos telefonszám, melyek a gombok egyszerű lenyomásával azonnal hívhatóak.   Gyerekek esetében például érdemes „ anya” és „ apa” telefonszámát beállítani, idősek számára a legközelebbi rokonok, szomszédok számát érdemes beállítani.
Követés
Az eszköz és ezáltal a személy vagy jármű aktuális helyzete, bármikor lekérdezhető egy SMS-el vagy egyszerűen a készülék telefonszámának megcsörgetésével. Válaszként egy SMS-t kapunk, mely beállítástól függően vagy a szélességi és hosszúsági koordinátákat tartalmazza, vagy egy GOOGLE MAPS linket, melyet egy internet képes mobiltelefonnal azonnal meg is tudunk nyitni és térképen láthatjuk a pontos címet.
Online követés
A készülék beállítható, hogy adott időközönként (min. 1 perc) pozícióját feltöltse egy szerverre, így webes felületen is megtekinthető az aktuális pozíció, illetve a bejárt útvonal. Az utolsó pozíció lekérdezése díjmentes. Az utolsó 30 nap útvonalainak, adatainak megtekintése havidíjas szolgáltatás.
Felügyelet, védelem
Beállítható a készülék aktuális helyzetétől számított 30-50-100-200-500m sugarú terület (pl. játszótér, park, kert, parkoló). Ha a felügyelt személy, házi állat elhagyja ezt a kijelölt területet, vagy járművét illetéktelenül eltulajdonítják, ön figyelmeztetést kap telefonjára.
Kinek ajánljuk a GPS órát?
• Túrázóknak, hegymászóknak, bringásoknak,
• Utazáshoz, nyaraláshoz,
• Akik nem szeretnének többet eltévedni,
• Akik aggódnak gyermekeik, párjuk, családtagjai iránt,
• Akik azonnal a helyszínen szeretnének lenni és segíteni, ha véletlen baj történik,
• Akik nem csak egy egyszerű órát szeretnének, hanem annál sokkal többet,
• Akik valóban hasznos ajándékot szeretnének családtagjainak vásárolni.
Előre utalás esetén a szállítás díjmentes.


Jelenlegi ára: 47 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 11:58
. GPS WATCH - Jelenlegi ára: 47 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése